Instalatie completa detectie si stingere incendii pentru motoare de masini


In domeniul autovehiculelor de orice tip, fie ca vorbim de turisme, masini de transport in comun sau masini utilaje, incendiile reprezinta un risc major si sunt provocate de multiple cauze dar cauza principala este scurt circuitul. Pagubele provocate la un autovehicul sunt iremediabile si in cazul unui incendiu autovehiculul devine inutilizabil. Aparitia unui incendiu la autovehicul reprezinta un risc major mai ales pentru persoanele aflate in interior. Motorul este zona unde apar cel mai frecvent incendiile. Dotarea autovehiculului cu un sistem de stingere incendii la motor reduce principalele riscuri la care este supus acesta si persoanele transportate.
 
Instalatiile pentru stingere incendii aparute in zona motoarelor de masini sunt proiectate sa suprimeze rapid incendiul in cazul aparitiei reducand astfel pagubele produse.
Sistem complet detectie stingere incendii vehicul

 

Va rugam sa utilizati formularul de mai jos pentru a ne trimite orice solicitare despre Instalatie completa detectie si stingere incendii pentru motoare de masini.
Va rugam sa completati toate campurile.

 Am citit si sunt deacord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate dar si politica GDPR.
Datele trimise prin intermediul acestui formular nu sunt stocate in baza de date, fiind expediate la o adresa de e-mail TEHNNIC GAZ.
Datele personale vor fi prelucrate de către TEHNIC GAZ S.R.L. numai pentru scopul pentru care au fost solicitate.