Sistem automat stingere incendiu hota bucatarie


  Bucataria este locul special amenajat pentru gatit si...

 

Bucataria este locul special amenajat pentru gatit si este cel mai predispus aparitiei unui incendiu. Cauzele sunt multiple, dar principalul factor al aparitiei incendiului este reprezentat de sursa de foc deschis, deschisa in permanenta si materialele combustibile (in mare parte grasimi). La aparitia unui incendiului una dintre greselile grave care se fac, este ceea a incercarii stingerii incedniului cu apa, o actiune periculoasa care de cele mai multe ori are urmari nedorite.

In bucatariile cu activitate intensa, dar si in cele in care activitatea este moderata, aparitia incendiilor aduce consecinte nedorite, uneori chiar grave din punct de vedere material, dar pot culmina prin ranirea sau punerea in pericol a vietii persoanelor care isi desfasoara activitatea in acel loc. Din acest motiv este necesara protectia la incendiu dar si pentru a limita pagubele produse de incendiu sau de oprirea lucrului.

Sistemul automat pentru stins incendii la bucatarii este astfel proiectat incat in situatia aparitiei unui incendiu acesta reactioneaza rapid pentru stingere limitand astfel efectele nedorite ale incendiului. Sistemul pentru stins incendii la hota este conceput sa aiba o reactie automata in cazul aparitiei unui incendiu, insa poate fi actionat si manual prin apasarea butonului ce declanseaza deversarea / stingerea.

Conform P118/99 - Normativ de siguranta la foc a constructiilor, la bucatariile situate in cladirile inalte, foarte inalte sau cu sali aglomerate, hotele se prevad cu instalatii speciale de stingere. In general aceste spatii apartin unitatilor de cazare (hotel, pensiune) si restaurantelor.

Tehnic Gaz ofera consultanta, proiectare si executie pentru astfel de sisteme automate, complete pentru stins incendii la bucatarii, hote, motoare auto, tablouri electrice, laboratoare, arhive, camere server sau alte spatii cu risc mediu sau mare la incendiu.

 

Va rugam sa utilizati formularul de mai jos pentru a ne trimite orice solicitare despre Sistem automat stingere incendiu hota bucatarie.
Va rugam sa completati toate campurile.

 Am citit si sunt deacord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate dar si politica GDPR.
Datele trimise prin intermediul acestui formular nu sunt stocate in baza de date, fiind expediate la o adresa de e-mail TEHNNIC GAZ.
Datele personale vor fi prelucrate de către TEHNIC GAZ S.R.L. numai pentru scopul pentru care au fost solicitate.