Verificare / Mentenanta instalatii


Cel putin anual, toate instalatiile trebuie sa fie temeinic verificate si incercate de...

Cel putin anual, toate instalatiile trebuie sa fie temeinic verificate si incercate de personal competent pentru a stabili ca acestea functioneaza corect. Instalatiile pentru stins incendii cu gaze detin recipienti catre trebuiesc inspectati periodic.

Conform Normativ P118/2 si P 118/3 controlul, verificarea si intretinerea instalatiilor fixe de stingere a incendiilor cu gaze (INERGEN (IG - 541), ARGON (IG - 01), AZOT (IG - 100), DIOXID DE CARBON, FM 200, HFC, NOVEC) se efectueaza periodic (dupa caz, zilnic, saptamanal, lunar, trimestrial, anual), pentru constatarea eventualelor defectiuni la elementele componente ale acestora.

Revizia tehnica generala a instalatiei de stingere a incendiilor se efectueaza, de regula, anual, cu scopul de a stabili masurile necesare asigurarii bunei functionari a instalatiei, in orice moment, in caz de incendiu.

Verificarea si mentenanta instaltiilor de stingere cu gaze precum si pregatirea personalului de exploatare se fac conform SR EN 15004-1 de catre persoane autorizate in acest sens.

Societatea TEHNIC GAZ efectueaza verificari ale instalatiilor fixe pentru stins incendii cu gaze (INERGEN (IG - 541), ARGON (IG - 01), AZOT (IG - 100), DIOXID DE CARBON, FM 200, HFC, NOVEC) atat la sistemul de stocare, distributie, deversare cat si la sistemul de detectie, alarmare si comanda stingere.

Buteliile din componenta instalatiilor pentru stins incendii se verifica periodic de un organism notificat. Se va acorda o atentie deosebita scadentei inscriptionate pe corpul buteliei.

Nu exista fisiere video pentru Verificare / Mentenanta instalatii.

Va rugam sa utilizati formularul de mai jos pentru a ne trimite orice solicitare despre Verificare / Mentenanta instalatii.
Va rugam sa completati toate campurile.

 Am citit si sunt deacord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate dar si politica GDPR.
Datele trimise prin intermediul acestui formular nu sunt stocate in baza de date, fiind expediate la o adresa de e-mail TEHNNIC GAZ.
Datele personale vor fi prelucrate de către TEHNIC GAZ S.R.L. numai pentru scopul pentru care au fost solicitate.