Sistem stingere incendiu panou electric


Incendiile provocate de instalatiile electrice au o pondere ridicata in totalul incendiilor cu pierderi de vieti omenesti dar si cu pagube materiale importante. Cele mai intalnite situatii sau cauze ce conduc la producerea incendiilor la tablourile electrice sunt: regimuri anormale cum sunt supracurentii, supratensiunile, scaderea tensiunii sub anumite limite dar si alte cauze. La tablourile electrice principalele surse de aprindere sunt: cresterea temperaturii datorita suprasarcinii sau a unui contact defectuos.
Instalatie completa pentru stins incendii panouri electrice
Pagubele provocate de incendiile pornite la panourile electrice pot fi limitate sau chiar excluse daca panoul/tabloul electric este protejat cu un sistem automat de stingere a incendiului, sistem care sa reactioneze inca din faza incipienta a incendiului.
 
Sistemul automat pentru stingere FIREDETEC utilizeaza un tub senzor proiectat sa detecteze rapid caldura si care in situatia unui incendiu, comanda eliberarea unui agent de stingere. Tubul senzor este flexibil si permite un montaj facil in tabloul electric. Astfel panoul electric este protejat in permanenta de un sistem activ care detecteaza rapid incendiul si reactioneaza in cel mai rapid mod fara a fi nevoie de interventie umana.
 
Tehnic Gaz ofera consultanta, proiectare si executie pentru astfel de sisteme de stins incendii la panouri electrice. 
 

 

Va rugam sa utilizati formularul de mai jos pentru a ne trimite orice solicitare despre Sistem stingere incendiu panou electric.
Va rugam sa completati toate campurile.

 Am citit si sunt deacord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate dar si politica GDPR.
Datele trimise prin intermediul acestui formular nu sunt stocate in baza de date, fiind expediate la o adresa de e-mail TEHNNIC GAZ.
Datele personale vor fi prelucrate de către TEHNIC GAZ S.R.L. numai pentru scopul pentru care au fost solicitate.